Op zoek naar jorg steigerhout badkamermeubel?

 
jorg steigerhout badkamermeubel
Badkamermeubels JORG'S' Houten Meubelen.
Nieuw bij JORG! Het eerste badkamermeubel met een frame van een stalen buis. Rustiek, eigentijds, industrieel en modern, dat zijn de woorden die een duidelijk beeld geven van deze nieuwe style binnen het assortiment. Badkamermeubel zwevend van steigerhout met 1 lade ZW.
Doe-Het-Zelf bouwpakket badkamermeubel van oud of nieuw steigerhout Blikje Wash of impregneer ja of nee: Nee geen blikje impregneer of wash Bouwpakketten Badkamermeubels JORG'S' Houten Meubelen.
Doe-Het-Zelf bouwpakket badkamermeubel gemaakt van oud of nieuw steigerhout. Het badkamermeubel kan in verschillende lengtes worden besteld, hiervoor kan een keuze worden gemaakt in de keuze module. Op de foto is het badkamermeubel 120cm lang, 40cm diep en 76cm hoog.
Badkamer meubel recht van steigerhout Black Badkamermeubels JORG'S' Houten Meubelen.
Dit badkamermeubel is een recht model gemaakt van steigerhout. Het meubel is behandeld met blackwash. Uitwendi g e maten zijn vanaf: 140cm lang / 40cm diep en 76cm hoog korter is ook mogelijk en bestelbaar door deze maat in het vakje opmerkingen er bij te plaatsen in uw bestelling, ook als de maat anders dient te worden in de diepte of hoogte. Badkamermeubel met 1 schap.
Outlet Badkamermeubels JORG'S' Houten Meubelen.
Badkamermeubel van oud steigerhout afm L170xD60cm voorraad magazijn artikel. Badkamermeubel gemaakt van oud steigerhout, het meubel is uitgevoerd met een schap. Bij de montage van het meubel zijn Rvs schroeven gebruikt zodat deze niet kunnen gaan roesten. 292, 93 175, 00 Bestellen.
JORG-Steigerhout.nl Reviews en ervaringen JORG-Steigerhout.nl feedbackcompany.com.
Jorg van Rooij is de eigenaar van JORGS Houten Meubelen en is ooit alleen begonnen. In de afgelopen 10 jaar heeft het bedrijf niet stilgestaan en inmiddels werken ruim 35 fulltime medewerkers die dagelijks voor onze klanten de meubelen produceren.
Jorg-steigerhout.nl jorginterieur op Pinterest. Facebook.
Pinterest werkt niet tenzij je JavaScript inschakelt. Naarden / Jorg-steigerhout.nl maakt houten meubelen. Vooral van steigerhout, maar ook andere materialen. Bestel direct uit voorraad of laat je meubel op maat maken! Inloggen met Facebook. Inloggen met Google. Om aan te werken.
Badkamerkast van nieuw steigerhout behandeld met black wash Badkamermeubels JORG'S' Houten Meubelen.
Assortiment Ovale steigerhout tafels. Assortiment Ronde steigerhout tafels. Assortiment Vierkante steigerhout tafels. Assortiment Rechte steigerhout tafels. Tafels oude/nieuwe balken. Matrassen / Kussens / Dekbedden. Nachtkastjes, Krukjes Speelgoedkisten. Kledingkasten van steigerhout. Boekenkasten van steigerhout. Kasten van steigerhout steigerbuis. TV meubels Salontafels.
Bouwpakketten Badkamermeubels JORG'S' Houten Meubelen.
Snel bezorgd, ook s'avonds' op zaterdag! Doe-Het-Zelf bouwpakket badkamermeubel van oud of nieuw steigerhout. Doe-Het-Zelf bouwpakket badkamermeubel gemaakt van oud of nieuw steigerhout. Het badkamermeubel kan in verschillende lengtes worden besteld, hiervoor kan een keuze worden gemaakt in de keuze module.

Contacteer ons