Resultaten voor badkamerwand

 
badkamerwand
Badkamerwanden.
De bijzondere eigenschappen van de aluminium badkamerwanden van Bokmerk bieden de mogelijkheid om een badkamerwand in alle kleuren van de regenboog en alle kleuren daartussen uit te voeren. Welke kleur u ook kiest; het nano-effect van de beschermende coatinglaag zorgt ervoor dat er geen vervelende kalkaanslag ontstaat.
Naadloze wanden SENSO Gietvloeren.
Voor die plekken waar je normaal een tegel nodig hebt, zoals badkamer, toilet, achterwand keuken. Of op plekken die je extra uitstraling wilt geven. Die meters hoge wand tot in de nok, of de schouw waar je mooie schilderij hangt.
10 gave badkamerwand idee├źn.
Deze badkamerwand tegels lijken wel uit steen gehouwen. Het tegelen van je badkamerwand is echt niet moeilijk, zeker niet als je het aan een expert overlaat. De lichte kleur van de badkamerwand is een schitterend idee naast het donkere hout op de wastafel.
Kunststof wandbeplating voor badwanden en douchewanden NBD-Online product.
Wallcrylic: 2.600 x 1.000 mm of 2.700 x 1.000 mm. De platen zijn ook op maat te bestellen met een maximale maat van 3.050 x 2.030 mm voor wit en zwart en 3.050 x 2.050 mm voor alle andere kleuren.;
Wandbekleding badkamer: Alle materialen op een rijtje.
Let wel, indien er zich veel kalk in het water bevindt, zal je de platen regelmatig moeten reinigen om kringen door kalkafzetting te voorkomen. Leg een handtrekker in de buurt en ga na elke douchebeurt even kort over de platen.
Voegloze badkamerwanden Stucdesigners.
Neem dan ook gerust contact met ons op wanneer u een vraag hebt. Of kom eens langs en bekijk met eigen ogen wat er allemaal mogelijk is. In onze prachtige showroom aan de Oldenzaalsestraat 102 in Losser kunt u het allemaal bewonderen.

Contacteer ons