Meer resultaten voor badkamer op zolder bouwen

 
badkamer op zolder bouwen
Home.
Zekerheid / Garantie. Bouwbedrijf ECKHARDT BOUW aannemer te Laren al meer dan 30 jaar het adres voor ontwerp en de uitvoering van uw aanbouw, serre, garage, carport en berging, badkamer, toilet en keuken, zolder verbouwing met trap en dakkapel. Maar ook voor het maken van openhaarden, veranderen van uw woonwensen binnen en buiten uw woning, maken van kasten wanden, badkamer meubels en decoratie timmerwerk, en het uitvoeren van dakrenovatie, en onderhouds werkzaamheden. Van ontwerp tot en met de uitvoering bouwen wij voor u met perspectief.
Wastafel op de zolderkamers doen of niet? Ouders Online.
Het zijn trouwens twee jongens die op de zolder hun slaapkamer krijgen, ze zijn 10 en 14. Op de 1een verdieping slapen wij, en nog 2 jongens van 19 en 8. Ik voorzie file in de badkamer, en even bij je eigen wastafel je tanden kunnen poetsen zou dat iets kunnen oplossen.
Uw zolder verbouwen?
Of interesse om wat tips te krijgen voor de zolder? Vul hiernaast uw gegevens in met de vragen en u heeft binnen 12 uur antwoord! Alvast bedankt voor de moeite die u neemt om met ons contact op te nemen!
Verbouwing van de zolder hebben we een ruime slaapkamer met extra badkamer gemaakt.
Na het plaatsen van een dakkapel was er meer mogelijk. We hebben van de zolder een ruime slaapkamer met extra badkamer gemaakt. De voorzolder is nu een prettige wasruimte. Zolder met een lessenaarsdak. Doordat het een zolder met een lessenaarsdak is, is er een rechte zijde van vier meter hoog. Dat lijkt heel wat, maar door de flauwe hellingshoek van 27 heb je een dakkapel nodig om de volledige vloeroppervlakte ook echt te kunnen gebruiken. Omdat onze dakkapel breder dan vier meter zou worden, zou een prefab dakkapel qua transport in verhouding te duur worden. Het werd dus ter plekke op traditionele wijze bouwen.
Renovatie herenhuis Westerhoutstraat te Haarlem.
Dubbele wastafel, NOT ONLY WHITE met VOLA kraan en spiegel met geïntegreerde verlichting. VOLA kraan gemonteerd op de gietvloer voor het vrijstaande bad. De trap naar de zolder, met in de wand opgenomen spots die de traptreden verlichten. NOT ONLY WHITE wastafel en VOLA kraan met onderkast in de zolder badkamer.
Sauna bouwen Wellness Outdoorliving.
Wilt u het sauna bouwen liever overlaten aan een specialist? Wij gaan graag voor u aan de slag. Ook kunnen we zorgen voor een op maat gemaakt product, bijvoorbeeld onder een schuine kap, in een badkamer, op zolder, in een tuinhuisje, garage of vakantiewoning.
Badkamer voorzetwand plaatsen Gyproc.
Badkamer voorzetwand plaatsen. Stevig en vochtbestendig. De badkamer is een ruimte waar extreem vochtige omstandigheden kunnen heersen. Met de Gyproc Badkamerplaat maakt u op een snelle manier een stevige wand die u extra zekerheid biedt tegen vocht. Geen vocht en schimmel.
Een badkamer in je slaapkamer: praktisch én mooi!
De badkamer kan voor een deel afgesloten worden van het slaapgedeelte. Je kunt, zoals hier, ook kiezen voor een badkamer aan je slaapkamer waarbij je direct toegang hebt tot het douchegedeelte. Kies voor een aparte douche of zoals hier voor een douche in de badkuip. Als de ruimte wat kleiner is en je toch graag een bad wilt, kan het een goede oplossing zijn bad en douche te combineren. de zolder verdieping. Kies je voor een inloopdouche, al of niet met glazen deur, houd er dan rekening mee dat er voldoende ruimte onder de douchevloer nodig is om het afvoerputje met een zwanenhals aan te kunnen sluiten op het riool.

Contacteer ons